Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σκανδαλίδης - Το ΠΑΣΟΚ πέθανε...

Σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ άσκησε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως το ΠΑΣΟΚ «όπως το ξέραμε, πέθανε».
«Έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια.....
και είχε πολλά στελέχη. Τώρα, τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη. Όλα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, τονίζοντας ότι «ο χώρος δεν πέθανε, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε».
Αναφερόμενος στους «58» και την κεντροαριστερά, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το αντιμετώπισε σωστά το εγχείρημα αυτό. Και η αποκλειστική ευθύνη αφορά ασφαλώς τη ΔΗΜΑΡ και όχι το ΠΑΣΟΚ που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».
Για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη δήλωσε ότι «είναι περισσότερο ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής».
Τέλος, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στο Μνημόνιο τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τι θα γίνει μετά το Μνημόνιο, πρέπει να υπάρξουν εκλογές ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου